Се продава стан во Охрид #s-10065

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се продава
Локација: Острово
Тип на паркинг: Јавен
Површина: 45 м2
Соби: 2
Купатила: 1

Станот е нов и се наоѓа на ул АСНОМ во Охрид, пред бензинската пумпа на излезот спрема Св.Наум. Можна е и замена за стан во Скопје.Цена 40 000евра со паркинг

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не