Се продава барака со доградба во Жданец #s-10061

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се продава
Локација: Жданец
Тип на паркинг: Гаража
Површина: 324 м2
Соби: /
Купатила: /

Продавам или (Менувам) барака со доградба во населба Жданец (Козле) на втората улица Теодосиј Синаитски Дворно место 208м2, Стамбен простор 116м2, Вкупно 324м2 Одлична локација со маркица за градење Идеално мирно место за живеење под падините на Водно со поглед према крстот и на само неколку километри од центарот на Скопје Втората опција е за замена за еден или 2 помали стана во Козле, Тафталиџе или во непосредна близина на Жданец или помегу Карпош 1 до Влае со Ваша доплата Локацијата на плацот е во центарот на Жданец (средна улица во средина) Цената е 114 000 евра со место за договор

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не