Се продава куќа во Ченто #s-10056

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се продава
Локација: Ченто
Тип на паркинг: Приватен
Површина: 350 м2
Соби: 9
Купатила: 2

Се продава куќа во Ченто градба 2008 год. високо квалитетна градба,изолација,Италијанска санитарија,дабов паркет,460м2 двор и 50м2 гаража и исто толку под гаражата...

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не