се издава стан во Аеродром #s-10257

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се издава
Локација: Аеродром
Тип на паркинг: Гаража
Површина: 51 м2
Соби: 2
Купатила: 1

Се издава стан во Аеродром во близина на Бисер и Џевахир зградите.На Јане Сандански во жолтите згради гледа на Бул.Србија просечно наместен Цена 200 евра

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не