Се издава стан модерен на Водно #s-10246

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се издава
Локација: Водно
Тип на паркинг: Гаража
Површина: 0 м2
Соби: /
Купатила: /

На Славејко Арсов цена 450 евра со вклучен интернет вода и одржување на зградата

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не