Се издава стан во Карпош #s-10234

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се издава
Локација: Автокоманда
Тип на паркинг: Гаража
Површина: 67 м2
Соби: /
Купатила: /

Се издава стан во Карпос карси Технолошки

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не