Se prodavaat stanovo vo Kisela Voda #s-10227

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се продава
Локација: Кисела Вода
Тип на паркинг: Јавен
Површина: 49 м2
Соби: 2
Купатила: /

Продавам станови од 38,47,49,57,60 и 67 m2, веднаш вселиви и имаат имотен лист. Високо квалитетна градба со енергетска ефикасност А, надворешни и внатрешни ѕидови - цигла, прва класа храстов паркет, високо квалитетни плочки и санитарија. Локација: Расадник-Кисела Вода. Градба: 2016 година.

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не