Се издава стан во Кисела Вода #s-10279

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се издава
Локација: Автокоманда
Тип на паркинг: Јавен
Површина: 40 м2
Соби: 1
Купатила: 1

Се изнајмува стан комплетно опремен. Површината на станот е 40м2. Се наоѓа на 3ти спрат од 4 спрата со лифт. Зградата има централно греење, но станот е исклучен. На барање на клиентот може да се приклучи. Станот поседува комплетна функционална опрема за живеење (шпорет, фрижидер, перална за садови, ТВ, машина за алишта, инвертер клима уред гарнитура на пуштање, спална лежај и др.) Станот се издава исклучиво на сериозни луѓе, странци, фирми и фамилии. НЕ СЕ ИЗДАВА за повремени средби и студенти! месечна закупнина: 220еур Услови: - 2 кирии депозит - плаќање на киријата од 1-5ти во месецот за тековниот месец.на - персоналниот данок е на товар на закупецот

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не