Се издава стан во Ѓорче Петров #s-10149

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се издава
Локација: Ѓорче Петров
Тип на паркинг: Гаража
Површина: 66 м2
Соби: /
Купатила: /

СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ТРОСОБЕН ПОЛУНАМЕСТЕН СТАН НА УЛИЦА 4-ТИ ЈУЛИ СО ОБЕЗБЕДЕН ПАРКИНГ, ВО БЛИЗИНА НА ШКОЛОТО МИРЧЕ АЦЕВ ПОГОДЕН...ФАМИЛИЈА,СТУДЕНТИ ИЛИ ЗА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 170 евра/месечно

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не