Се продава стан во Карпош Порта Козле комплекс #s-10111

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се продава
Локација: Карпош IV
Тип на паркинг: Приватен
Површина: 76 м2
Соби: 3
Купатила: 1

Се продава стан во Карпош Порта Козле комплекс во финала фаза вселлив кон крај на Мај 2015.Објектот е многу квалитетно изработен 12 фасада и 6 коморен профил на прозорци.Станот е со сопствено парно и клима уред. Станот има гаражно место на самиот објект. Цена 990 евра м2

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи
  • Греење: Индивидуално

Контактирајте не