Се продава стан во Кисела Вода #s-10104

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се издава
Локација: Кисела Вода
Тип на паркинг: Гаража
Површина: 78 м2
Соби: 3
Купатила: 1

Се продава стан во Кисела Вода во кулите кај Расадник 78 м2

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не