Се издава стан во Кисела Вода #s-10272

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се издава
Локација: Кисела Вода
Тип на паркинг: Гаража
Површина: 50 м2
Соби: 2
Купатила: 1

Се издава наместен стан во Расадник Кисела Вода слободен од 1.07. Цена 200 евра

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не