Се продава стан во Охрид #s-10270

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се издава
Локација: Острово
Тип на паркинг: Гаража
Површина: 50 м2
Соби: 2
Купатила: 1

Се продава нов стан во Охрид невселуван на Бул.Туристичка бр.7 на 2 спрат цена 850 евра/м2

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не