Се продаваат станови во Аеродром #s-10092

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се продава
Локација: Аеродром
Тип на паркинг: Гаража
Површина: 60 м2
Соби: 2
Купатила: 1

Објектот е во изградба, се наоѓа помеѓу Лисиче и Н.Лисиче, во новопроектиран дел. Шест стана во еден влез. Приземје: 55,19м2 / 73,52м2 Прв кат: 69,95м2 / 73,66м2 Поткровје: 69,97м2 / 73,66м2 Цените се движат од 900 – 1,050е/м2 за уплати во градба. Карабина: цврста градба, статика проверена од ИЗИИС (МИС1+МИС2), хидроизолација на темели со битуменски премази и кондор ленти 5мм. Фасада: термозаштита со дебелина на стиропор од 10-17цм. Кров: над кровна плоча конструкција од панелни плочи- лим-полиуретан-лим. Станови: ПВЦ прозори (U < 1,2), (4К+16+4F), паркет 1-ва класа, квалитетни гранитни плочки во кујни, бањи и WC –a, балтик WC шољи, вградени казанчиња, вградени умивалници, квалитетни батерии, вградени кади или ѕидани туш кабини, плочки на балкони, блиндор надворешни врати, клима уред, сопствено парно греење, соларни панели. Подрум – 5м2 (можност за поголем подрум). Паркинг место во сопственост- во склоп на парцелата. Дворно место во сопственост со комплетно партерно уредување.

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи

Контактирајте не