Се продава нов стан во Порта Козле можна замена #s-10074

Детали

Цена: Контакт за цена
Тип на понуда: Се продава
Локација: Карпош IV
Тип на паркинг: Јавен
Површина: 52 м2
Соби: 2
Купатила: 1

Објектот е многу квалитетно изработен,12 фасада и 6 коморни прозорци,со комплетна санитарија,сопствено парно греење и клима уред.Цена 1100 евра

Останати информации

  • Клима
  • Лифт
  • Кабелска
  • Интернет
  • Џакузи
  • Греење: Градско

Контактирајте не