My Home е компанија која се грижи и целосно се прилагодува на барањата на купувачите.Од тука и нашата мисија е да овозможиме пристап кон едно модерно домување или вистински чекор кон поддршка за вашиот бизнис со понуда на деловен објект и слично.

Се одликуваме со висока професионалност и квалитет во извршување на нашите работни задачи,располагаме со голем и квалитетен избор на недвижности и секогаш се залагаме да во нашата понуда ги издвоиме надобрите станбени или деловни решенија...

My home се грижи и за реновирање на вашиот дом.Водоинсталатерски решенија, обложување со керамички плочки на зидни и подни површини, реновирање купатила, ПВЦ и Алуминиумска столарија итн...со загарантиран квалитет на изработка и монтажа...

Контактирајте не