Контакт за цена

Повеќе

Se prodavaat stanovo vo Kisela Voda #s-10227

2
Површина: 49 m2

Контакт за цена

Повеќе

Се издава трособен стан во Центар #s-10220

1
3
Површина: 90 m2

Контакт за цена

Повеќе

Се издава стан во Центар #s-10219

1
3
Површина: 67 m2

Контакт за цена

Повеќе

Se izdava stan vo Crnice 139 m2 #s-10218

2
5
Површина: 139 m2

Контакт за цена

Повеќе

Продажба на станови во Охрид #s-10131

1
2
Површина: 55 m2

1008евра

Повеќе

Се издава куќа во Трнодол #s-10031

2
4
Површина: 126 m2

Контакт за цена

Повеќе

Се продава нов стан City Tower #s-10030

1
2
Површина: 55 m2

400евра

Повеќе

Test - Se izdava stan vo centar #s-10012

2
3
Површина: 80 m2

Контакт за цена

Повеќе

Се издава стан во Центар #s-10026

1
3
Површина: 77 m2

Топ понуди

Контакт за цена
Се издава
Црниче
Квадратура: 139 m2
5
2
Контакт за цена
Се издава
Влае
Квадратура: 540 m2
5
2
300евра
Се издава
Козле
Квадратура: 50 m2
2
1
450евра
Се издава
Црниче
Квадратура: 100 m2
4
2
Контакт за цена
Се продава
Карпош III
Квадратура: 55 m2
2
1
Контакт за цена
Се издава
Центар (населба)
Квадратура: 350 m2
10
3